Köksskåp

Köksskåp

Köksskåp från Byggverket innebär att du får ett kök av god kvalité som vi bygger ditt kök på plats, helt anpassat efter ditt köks mått och förutsättningar. Du kan t.ex. få överskåp ända upp till taket, också om du bor i en sekelskiftsvåning med över tre meter i takhöjd. Utan de där dammsamlande tvåcentimetersgluggen närmast taket. Och du slipper den där förargliga åttacentimeterssmutten, där standardskåpen tar slut innan de når fram till väggen.

Vi utför kök av god kvalité – men vad är ett kök av god kvalité?

 

Och hur tillverkas köksskåp av god kvalité?

När Byggverket tillverkar ditt kök – och dina köksskåp – så tillverkar vi det från plankor till det att ditt kök är färdig monterat. Trä kapas, slipas och lackas. Köksskåpen limmas, pluggas och pressas. Vi monterar allt på plats innan det sätts upp i ditt hem.

Eftersom vi skapar ditt kök på plats, och precis så som du önskade dig, så kan du vara säker på att ditt kök och dina köksskåp kommer att passa in i ditt kök och fungera väl under många år framöver.

Vi på Byggverket tycker det är ett kök med god kvalité. Vad tycker du?

 

Fördelar med specialtillverkade köksskåp

Har ditt hem gott om väggar som vare sig är vägräta, lodräta eller vinkelräta?

Eftersom vi på Byggverket bygger ditt kök och dina köksskåp på plats, i ditt hem så vi löser problem med t.ex. konstiga vinklar, eller mått som inte överensstämmer med standardskåpens mått, genom att skräddarsy din köksinredning med specialtillverkade skåp.

 

Byggverket tillverkar de köksskåp som du behöver

Vi hjälper dig att tillverka bland annat:

  • Köksskåp underskåp
  • Köksskåp utdragbart
  • Köksskåp överskåp
  • Köksskåp upp till taket
  • Köksskåp hörn (underskåp och överskåp)
  • Köksskåp högskåp
  • Köksluckor

Vi hjälper dig när du behöver skräddarsy ditt kök med specialtillverkade köksskåp.