Installation av säkringsskåp

Elinstallation

 

Elinstallation att göra själv, är något man som lekman inte ska eller göra utan el-behörighet. Risken att skadas allvarligt jämte andra är väldigt hög. Om du inte vet vad du håller på med eller är en auktoriserad elektriker.

Du som amatör kan arbeta med vissa saker inom el. Du kan byta proppsäkring, glödlampor, montera skarvsladdar, eller reparera strömbrytare (högst 16 Ampere). Men det kräver att du har kunskap att utföra arbetet utan att utsättas för risk.

Från osäker till säker elinstallation

Är du det minsta lilla osäker, så är det bästa du kan göra för dig själv samt andra. Är att överlåt arbetet till en legitimerad elektriker som har elbehörighet. När du väljer Byggverket för elinstallationer så kan du vara säker. Vi jobbar enbart med auktoriserade elektriker som har en gedigen erfarenhetsbas att koppla el och sätta upp el-central inomhus, utomhus eller garage.

Vi utför alla typer av elinstallationer och kan elsäkerhet. Inget uppdrag för ditt hem, företag, eller lokal är för litet för oss. Byggverket har lång erfarenhet av bygge och specifika ämnesområden, och allt inom el. Alltifrån att koppla om elen i huset, installation av nya lampor eller trädgårdsbelysning. Hjälper vi på Byggverket dig med detta och mycket mer.
Vi arbetar endast med pålitliga elektriker som har en lång erfarenhet.

En elinstallation för ditt hem

Vi är det företag som utför professionella elinstallationer för just ditt projekt.
Väljer du oss så får du:

  • En personlig rådgivning direkt från en av våra elektriker
  • Vår elektriker är noga utvald för ditt projekt
  • Med elektrikern så kan du tillsammans planera ditt projekt
  • Skapa genom samarbetet möjligheter till olika typer av lösningar
  • Möjligheter med design till vad som hade blivit en bra helhetslösning vid en större ombyggnation

En elinstallation med byggverket innebär kvalitet & säkerhet

En felaktig elinstallation är samma sak som livsfara, inta bara för dig, men resten av din omgivning. Vi på byggverket värnar om din och andras säkerhet, vi jobbar endast med auktoriserade elektriker inom olika kompetensområden. Vi kan på ett smidigt sätt hjälpa våra kunder oavsett projekt, så finns rätt elektriker för ditt uppdrag.
Vi levererar åt både stora och små projekt.

Byggverket kan hjälpa till med:

  • Smarta hem/Automation
  • Alarm och säkerhetssystem
  • Högspänning
  • Solceller
  • montering av elcentral

När du väljer oss från Byggverket så levererar vi kvalitet, vi planerar hela arbetet från början till slut. Så att du som kund inte råkar ut för några extra utgifter samt blir nöjd med utfört arbete av elinstallationen.